کتاب ” انسان شناسی مقدمه ای بر فلسفه معنوی“  برگرفته از عقاید و باورهای معنوی رودولف اشتاینر فیلسوف سرشناس اتریشی و ترجمه صدرالدین برهانی منتشر شد.

دکتر صدرالدین برهانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، با اشاره به شخصیت نویسنده کتاب انسان شناسی مقدمه ای بر فلسفه معنوی گفت: رودولف اشتاینر (به آلمانی: Rudolf Steiner) (۲۵ فوریهٔ ۱۸۶۱ – ۳۰ مارس ۱۹۳۵) فیلسوف، ادیب، مربی، هنرمند، نمایشنامه نویس، اندیشمند اجتماعی و نهان شناس اتریشی بود. او بنیانگذار آنتروپوزوفی، آموزش والدورف، کشاورزی زیست پویا، داروهای آنتروپوزوفی، و سبک هنری نوین حرکات منظم بدن (Eurythmy) بوده است.
وی افزود: این نویسنده اتریشی موثرترین افراد در قرن اخیر بوده و بر اساس ایده و تفکر اشتاینر مدارس و کالج های بسیاری ساخته شده است و نسلی از کودکان با عقاید او رشد کرده اند و در این کتاب برای نخستین بار در زبان فارسی به عقاید و باورهای معنوی او پرداخته شده چرا که عقاید اشتاینر جالب و عجیب است و ریشه در جهان بینی و عقاید مذهبی او دارد.
دکتر برهانی با بیان اینکه کتاب در 6 بخش به نگارش درآمده افزود: پس از معرفی بیان بیوگرافی اشتاینر، در سه بخش به تصویر چهارگانه ، سه گانه از انسان ( بررسی مفهوم انسان شناسی ) و درادامه تفکر، احساس، اراده ویژگیهای اختصاصی صفات پرداخته شده است .
وی درباره بخشهای فوق گفت: کلمه ای که معنای خرد انسان را در خود نهفته دارد( نمادی از شاخه طلایی مدرن است و هدف آن کمک به افرادی است که در جستجوی مبدأ و هدف زندگی بر روی زمین هستند.
دکتر برهانی افزود: ازآنجاکه بشر یک پدیده پیچیده و تغییرپذیر است، اشتاینر برای توضیح دیدگاههای خود، از رویکردهای مختلفی استفاده کرده و هر رویکرد نوعی سفر در بستر یک چشم انداز خاص است و بطور نمونه در تصاویر زندگی زمینی انسانها، یک نوزادتازه متولدشده و اینکه چگونه باید به شرایط زمینی عادت کند. تا حیات او به پایان برسد و در تصویر سه گانه به مراحل مختلف بدن، سرشت و روح و ارتباط آنها به نگارش در آمده است .
مترجم این کتاب گفت: با ورود به بخش های دیگر مانند انسان و حیوان خواننده می تواند به عنوان فرضیه های کاربردی و پس از مطالعه همه این مطالب، میتواند با ذهن باز تصمیم بگیرد که کدام حقایق را بپذیرد و کدام را رد کند.
دکتر برهانی با اشاره به اینکه هفت دوره از تاریخ تمدن در بخش پایانی کتاب قرار گرفته تصریح کرد : این بخش شامل برخی موارد مانند هند، ایران ، مصرو روم باستان و تمدن بابل و قرون وسطی است .
مترجم این کتاب تاکید کرد: علاقمندان با مطالعه و با کمک انسان شناسی، از دوران پیش از خلقت، زندگی کنونی و جهان پس از مرگ می توانند آگاهی کاملی را به دست آورند. بطوریکه ، مناسبات گسترده و چشمگیری آشکارو ا، معنای زندگی برروی زمین عمق غیرمنتظرهای پیدا خواهد کرد.



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان