به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان در ارتباط با برگزاری جشنواره منطقه ای «طعم امید» در این استان، گفت: این جشنواره با همکاری این اداره کل و انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس، فدراسیون گردشگری خوراک و میز گردشگری دسترس پذیر و بخش خصوصی و متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی، تقویت مهارت و اشتغال زایی و نیز ارتباط افراد معلول با حوزه های مختلف صنعت گردشگری در گرگان برگزار شد.     محمدجواد ساوری بیان کرد: در این مسابقه ۱۰ نفر در بخش های سندرم داون (۳ نفر) و معلولیت های جسمی، حرکتی (۴ نفر) و نابینا (۳ نفر) با آشپزی غذاهای متنوع محلی استان از جمله ماش پتی، باسترمه، ترچین اسفناج و جوجه برشته به رقابت پرداختند.  او خاطرنشان کرد: در پایان مسابقه و بعد از داوری، در هر گروه یک برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا کرده و مورد تقدیر قرار گرفتند. این افراد برگزیده با سه استان مازندران، گیلان و تهران به رقابت خواهند پرداخت.    ساوری یادآور شد: در حاشیه این رویداد منطقه ای علاوه بر برپایی نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی و عرضه و نمایش هنر دست هنرمندان استان، مسابقه نقاشی کودکان توسط کودکان مرکز توانبخشی کم بینا و نابینا راشا برگزار و در پایان از این کودکان تقدیر شد.


نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : گیلان رشت

نظر شما:

security code
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان