به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی؛ ولی جهانی مدیرکل میراث فرهنگی استان گیلان با بیان اینکه بیش از ۵۰ فعال گردشگری گیلان در جشنواره خوراک رشت شرکت کرده اند گفت: در این گردهمایی خوشمزه فعالان حوزه گردشگری در بخش های مختلف به ویژه متناسب با موضوعیت خوراک شرکت می کنند.
او همچنین از برگزاری نمایشگاه ظروف سفالی مربوط به ۳ هزار سال قبل در رشت خبر داد و افزود: این نمایشگاه که به معرفی انواع ظروف سفالی قدیمی رشت و گیلان می پردازد در حاشیه جشنواره ملی خوراک رشت دایر شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان گیلان همچنین احیای غذا های فراموش شده محلی گیلان را از دیگر اهداف مهم فستیوال ملی خوراک رشت برشمرد و اضافه کرد: شناسایی، احیا و معرفی غذا های محلی گیلان و رشت که جزئی از فرهنگ میراثی و تاریخی این استان به شمار می روند مورد توجه ویژه قرار دارد.